מיזם צעדים הזוכה במקום הראשון בתחרות של הכוורת (הג'וינט)
השבוע התבשרנו בבשורה משמחת ומיוחדת במינה, מיזם צעדים שאותו פיתחנו בשנים האחרונים זכה במקום הראשון בתחרות של הכוורת – האב החברתי הראשון
לפני כמה חודשים הוציאה הכוורת בשיתוף הג'וינט ומשרד החינוך בקשה להציע פתרונות לאתגרים הבוערים בהתמודדות עם משבר הקורונה כשראינו את האתגר מיד יצרנו קשר עם יזמי צעדים וסיפרנו להם על הקול הקורא וחשבנו שכדאי להם להציע. היזמים רחמים ודביר ביחד עם היזמים הנוספים – מילאו את הטפסים והגישו את ההצעה.
בכל כמה שבועות קיבלנו דיווח על התקדמות והתפתחות ועוד פגישה ושלב שהמיזם עבר בתחרות. והשבוע התקיים הגמר הגדול. ושמענו שהזוכים הם….. צעדים!

עולם הפיתוח הוא מאתגר ולא תמיד זוכים לקבל פידבק כל כך חיובי על פיתוח ועשיה. והפעם הרגשנו במיוחד לאור נימוקי השופטים שקיבלנו פידבק ענקי על עבודה והשקעה רבה.
השופטים אמרו שצעדים הציגו מערכת מוכנה ויציבה שפועלת ועובדת בבתי ספר, וזה אחד הגורמים המשמעותיים בשכיה של המיזם!
זו הזדמנות להודות לצוות הפיתוח שלנו, שעבד והשקיע במיזם כאילו היה זה מיזם שלו. ובכל פעם מול משרד החינוך ומול גורמים נוספים טיפל ושיפר עד שהגענו למוצר שעכשיו נשקיע ונמשיך בפיתוח שלו עוד בזכות הזכיה.

אז מה עושים המשתתפים בצעדים?
מיזם צעדים פותח על ידי היזמים בתחילה כמיזם עצמאי ולאחר מכן הצטרף אל החממה של EdStart מטעם משרד החינוך וגורמים נוספים. החממה איפשרה את הפיתוח כמוצר לשימוש של משתמשים רבים וחווית משתמש טובה ונוחה.
מיזם צעדים כפי שהסברנו בעבר משתף את כל הגורמים המקיפים את התלמיד/ה או החניכ/ה במוסד החינוכי שבו הם נמציםא, ובכל שלב פועל לקדם אותו על ידי שיתוף הגורמים בהצלחות ובתכונות החיוביות של החניכ/ה.
המוסדות שמשתמשים וישתמשו בצעדים יוכלו לשתף את ההורים, המורים, צוות ההנהלה, הפנמיה (אם יש) וכמובן את התלמיד/ה, במיקום ובהתנהגות של החניכ/ה בכל המקומות שבהם הוא פועל במסגרת שלו. וגם במסגרות מקבילות.
באופן הזה התנהגות חיובית של התלמיד/ה בהפסקה יכולה לקדם אותם מול ההורים או מול מורים שלא מכירים את הצד החיובי שהתגלה (למשל התנדבות או עזרה לחבר), וכל התנהגות חיובית או שלילית (חלילה) תוכל להיות גורם לשיפור ולחיזוק התלמיד/ה.
לפרטים נוספים על מיזם צעדים כדאי להכנס לאתר של המיזם וליצור קשר עם היזמים. מיזם צעדים
פורסמה ב-09/16/2020, ב-Uncategorized ותויגה ב-מערכות לימוד, פיתוח CRM, פיתוח LMS, פיתוחים מורכבים, צעדים. סמן בסימניה את קישור ישיר. השארת תגובה.
השארת תגובה
Comments 0